Banner-1

Wafer Silent Check Valve

Katrangan singkat:

  • sns02
  • sns03
  • youtube

1. Tekanan kerja: 1.0/1.6Mpa
2. Suhu kerja: NBR: 0 ℃ ~ + 80 ℃ EPDM: -10 ℃ ~ + 120 ℃
3. Flange miturut ANSI 125/150
4. Pasuryan: ANSI 125/150
5. Testing: API598
6. Sedheng: Banyu seger, banyu segara, kabeh jinis lenga, asam, cairan alkali dll.


dsv product2 egr

Detail Produk

Tag produk

Video produk

Deskripsi Produk

Klep mriksa bisu kanthi awak wesi, nggunakake cakram sing dibantu spring kanthi otomatis kanggo ngilangi palu banyu nalika nyegah kuwalikan aliran ing pipa.Penutupan spring tumindak luwih cepet saka sing klep mriksa ayunan, kang bisa mbanting mati karo mbalikke aliran.

Desain awak jinis wafer kompak, serbaguna, lan pas ing jero bolting ing sambungan flanged.Kanggo diameter 2″ nganti 10″, desain wafer 125# ngidini kanggo kawin karo flanges 125# utawa 250#.Kanggo 8″ nganti 10″ dhiameter, desain wafer 250# uga kasedhiya kanggo kawin karo flensa 250#.Uga kasedhiya karo adaptor mburi grooved.

  • Disaranake klep dipasang 7 nganti 10 pipa sing adoh saka turbulensi.
  • *Ukuran 12" duwe pola lug lengkap khusus.
  • Hubungi pabrik kanggo bahan konstruksi opsional lan instruksi instalasi.Lenggahan tahan banting opsional saka NBR utawa EPDM kasedhiya kanggo ukuran 6 "lan luwih gedhe.

Cathetan: Produsen duwe hak kanggo ngowahi ukuran, bahan, utawa desain.Hubungi pabrik kanggo sertifikasi.

Kita njaga nambah lan nyempurnakake barang lan layanan kita.Ing wektu sing padha, kita aktif nindakake riset lan wutah kanggo Wafer Silent Check Valve.Sampeyan bakal seneng teka ing China, kutha lan fasilitas manufaktur kita!Perusahaan kita bakal terus netepi prinsip "kualitas unggul, biso dipercoyo, pangguna pisanan" kanthi sepenuh ati, kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat kanggo ngunjungi lan menehi tuntunan, kerja bareng lan nggawe masa depan sing apik!

Parameter produk

Product parameter2Product parameter1

NO. Part Bahan
1 awak GG25/GGG40
2 Panuntun SS304/SS316
3 Disk SS304/SS316
4 O-ring NBR/EPDM
5 Ring kursi NBR/EPDM
6 Bolts SS304/SS316
7 Lengan SS304/SS316
8 Spring SS304/SS316
DN (mm) 50 65 80 100 125 150 200 250 300
L (mm) 67 73 79 102 117 140 165 210 286
ΦD (mm) 59 80 84 112 130 164 216 250 300
ΦB (mm) 108 127 146 174 213 248 340 406 482

nuduhake produk

WAFER SILENT CHECK VALVE
Kontak: Judy Email: info@lzds.cn Whatsapp/telpon: 0086-13864273734


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Stainless Steel Double Disc Swing Check Valve

      Stainless Steel Double Disc Swing Priksa Valve

      Product Video Product Description Wafer stainless steel dual plate mriksa katup punika disc-shaped lan muter sak poros saka perangan kursi tutup.Amarga bagean utama katup wis streamlined, resistance aliran cilik, lan iku cocok kanggo kesempatan gedhe-diameteripun karo kacepetan aliran kurang lan owah-owahan aliran arang.Katup pemeriksa piring ganda sing irit, hemat ruang kanthi pegas lan awak Stainless Steel, lan V ...

    • Big Size Wafer Type Lift Check Valve

      Ukuran Big Wafer Type Lift Check Valve

      Product Video Product Description Priksa klep ngidini aliran ing siji arah lan kanthi otomatis nyegah aliran ing arah ngelawan.Katup iki utamané digunakake ing sistem adi ngemot medium oksidatif kuwat, kaya sistem sumber banyu, sistem sumber panas lan sistem asam etc. Iku tansah digunakake minangka aksesoris boiler.Wis profil kepileh lan struktur prasaja.Piranti spring sawijining fungsi kanggo nyepetake gerakan nutup disk supaya bisa ngilangi palu banyu.Katup iki banget ...

    • Cast Iron Double Disc Swing Check Valve

      Cast Iron Double Disc Swing Priksa Valve

      Product Video Product Description Fungsi saka pindho piring mriksa katup mung ngidini medium kanggo mili ing siji arah lan nyegah aliran ing siji arah.Biasane katup iki bisa digunakake kanthi otomatis.Ing tumindak tekanan cairan sing mili ing siji arah, tutup tutup mbukak;nalika adi mili ing arah ngelawan, tekanan adi lan swasana ati saka tutup tutup tumindak ing jog tutup, saéngga ngethok aliran.Fitur Struktural Wafer...

    • Flanged Silent Check Valve

      Flange Silent Check Valve

      Product Video Product Description Cast Iron Flanged Silent Check Valve menehi kapasitas sealing gedhe kanggo tekanan dhuwur lan kurang.Khususe, aplikasi industri lan HVAC, banyu, pemanasan, AC lan piranti udara sing dikompres.Katup cek bisu flanged wesi cast iki ana ing awak saka Cast Iron, dilapisi epoksi, kursi EPDM lan spring Stainless Steel.Komponen-komponen kasebut nggawe katup Standard utawa Foot Check sing ekonomis, aman.Katup dadi kanthi operasional Fo...

    • Thin Single Disc Swing Check Valve

      Tipis Single Disc Swing Priksa Valve

      Product Video Product Description Karbon Steel Thin Type Check Valve karo ekonomis, spring ngirit papan, nerangake karo awak Carbon Steel lan NBR O-ring segel, umum digunakake kanggo banyu, dadi panas, air conditioning lan piranti online teken.Fitur utama: Kasedhiya ing ukuran: 1 1/2″ nganti 24″.Kisaran suhu: 0°C nganti 135°C.Rating tekanan: 16 Bar.mundhut sirah kurang.Desain ngirit ruang.Kanggo rincian lengkap, download lembar data teknis.Swing Check Valve Badan Wafer Baja Karbon...

    • DIN3202-F6 Swing Check Valve

      DIN3202-F6 Swing Priksa Valve

      Product Video Product Description Kita Ductile Iron Swing Check Valve Flanged PN16 menehi kapasitas sealing gedhe kanggo meksa kurang;nggunakake tutup mriksa iki kalebu banyu, dadi panas, air conditioning lan piranti online teken.Awak wesi ulet lan tutup logam, loro-lorone ditutupi epoksi, duwe kursi kuningan.Bisa dipasang vertikal (mung munggah) utawa horisontal Fitur utama: Ukuran kasedhiya: 2″ nganti 12″.Kisaran suhu: -10°C nganti 120°C.Rating tekanan: PN16 rating Low cra...