Banner-1

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

Sapa Kita

Laizhou Dongsheng Valve Co., Ltd punika tanduran tutup profesional, punika koleksi riset lan pangembangan, desain, Pabrik, Advertisement saka perusahaan specialized terpadu wiwit 2002. We terus pesawat saka sistem manajemen ngelmu lan ketat, pasukan technical kuwat, peralatan Processing majeng lan kemajuan technical cukup, teknologi dhuwur lan kualitas teknisi lan buruh.Area pabrik kita 30.000 meter persegi lan duwe 148 karyawan.Sawise 19 taun fokus, kita wis berkembang dadi basis produksi katup mriksa sing misuwur ing donya, lan produk kita diekspor menyang Eropa, Amerika, Afrika, Asia Tenggara, Australia lan luwih saka 70 negara lan wilayah.

about us
Land Area
Karyawan
Taun Pengalaman
+
Ngekspor Negara lan Wilayah

Apa We Do

Produk utama kita yaiku seri katup mriksa, kalebu kabeh jinis katup mriksa swing disc tunggal, katup mriksa swing cakram pindho, katup periksa flensa lan benang, katup cek silent flange lan wafer, katup mriksa angkat, katup diaphragm, katup bal lan kupu tutup etc. Produk iki digunakake digunakake ing Petroleum, industri kimia, sumber banyu lan got, pertambangan, peralatan dimurnèkaké banyu, uap, pangan adi lan sistem pipa liyane, ngarahke ing produk tutup dhuwur-mburi ing pasar Eropah lan Amerika.Perusahaan wis majeng teknologi produksi, peralatan, Manajemen lan sistem kontrol lan standar, lan wis lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001 lan sertifikat CE.

v
ndf

Budaya Perusahaan

misi
Nyedhiyakake produk katup kanthi kualitas paling dhuwur lan solusi cairan sing paling wajar kanggo pangguna global.
sesanti
Dadi perusahaan benchmark tutup sing dibanggakake karyawan, dihormati dening industri lan paling dipercaya pelanggan.
Nilai Inti
Adhedhasar kejujuran, ngupayakake slamet kanthi kualitas, menang kanthi kaunggulan, lan dadi kuwat kanthi refinement
Kejujuran: Kejujuran lan kapercayan minangka kuwalitas dhasar dadi wong, lan manajemen sing jujur ​​minangka kriteria dhasar kanggo pangembangan perusahaan.
Urip kanthi kualitas: Kualitas minangka pondasi kaslametan perusahaan, landasan pembangunan, lan senjata ajaib kanggo sukses.
Menang kanthi keunggulan: Menang pelanggan lan pasar kanthi desain sing sampurna, kualitas sing apik, kinerja sing apik, rega sing cukup lan layanan sing apik.
Nguatake kanthi presisi: liwat manajemen sing apik, peralatan sing canggih, lan dimensi sing tepat, kita bisa nggawe produk sing apik banget.Standar produk industri adhedhasar syarat kerajinan wis entuk pujian lan kapercayan para pelanggan ing saindenging jagad.
Semangat perusahaan
Kejujuran lan integritas, dedikasi lan tekun, kesatuan lan pragmatisme, pionir lan inovatif.

RIWAYAT PERUSAHAAN

Perusahaan iki diadegaké ing taun 2002 lan pisanan fokus ing produksi katup kupu-kupu.
Ing pembangunan rong puluh taun kepungkur, perusahaan wis kawangun papat seri tutup utama kalebu katup mriksa, klep diaphragm, werni klep lan kupu klep, karo Welasan produk lan atusan specifications.Bahan kasebut kalebu wesi tuang, baja tuang, tembaga tuang lan baja tahan karat.
Perusahaan wis ngrampungake upgrade industri saka seri produk struktural saka produk siji ing jaman kepungkur.Saiki wis berkembang dadi basis produksi tutup non-bali sing misuwur ing donya, lan produk perusahaan diekspor menyang luwih saka 70 negara lan wilayah kayata Eropa, Amerika, Afrika, Asia Tenggara, lan Australia.

KUALIFIKASI COMPNAY lan SERTIFIKAT HONOR

COMPNAY QUALIFICATION AND HONOR CERTIFICAT1
COMPNAY QUALIFICATION AND HONOR CERTIFICAT2
COMPNAY QUALIFICATION AND HONOR CERTIFICAT3
COMPNAY QUALIFICATION AND HONOR CERTIFICAT4

LINGKUNGAN KANTOR LAN LINGKUNGAN PABRIK

about (4)
Painting Workshop
20200811145416
20200811150336
about (1)
about (6)

KENAPA PILIH KITA

pengalaman

Kita duwe luwih saka 18 taun manufaktur lan pengalaman ngekspor.

Sertifikat

Kita duwe sertifikat CE lan ISO9001.

Garansi

Kita nyedhiyakake garansi 1 taun.

Kualitas

Kita nindakake tes tekanan kanggo saben katup sadurunge ngemas.

tim

Kita duwe riset lan pangembangan profesional, klompok manufaktur.