Banner-1

Kabar

  • Talk about “running and leaking” of valves

    Dhiskusi babagan "mlaku lan bocor" katup

    Siji, bocor katup, langkah-langkah pencegahan bocor uap.1. Kabeh klep kudu tundhuk test hydraulic saka gelar beda sawise ngetik pabrik.2. Sampeyan perlu kanggo mbongkar lan ndandani tutup kudu lemah.3. Sajrone overrepair, priksa manawa coiling ditambahake ...
    Waca liyane
  • Introduction of valve materials for seawater desalination

    Pambuka bahan katup kanggo desalinasi banyu laut

    Ing taun-taun pungkasan, kanthi nambah taraf urip lan pangembangan industri, konsumsi banyu seger saya tambah saben taun.Kanggo ngatasi masalah banyu, akeh proyek desalinasi skala gedhe sing lagi dibangun ing negara kasebut.Ing proses ...
    Waca liyane
  • H71W stainless steel wafer lift check valve working principle and characteristics

    H71W stainless steel wafer lift check valve prinsip kerja lan karakteristik

    Wafer baja tahan karat mriksa katup H71W / katup siji arah stainless steel / wafer angkat katup non-bali nganggo ukuran struktur cendhak lan desain cakram tunggal.Dibandhingake karo tutup swing mriksa tradisional, seri klep iki ora Bocor external, bisa diinstal ing sembarang posisi, apik sealing perf ...
    Waca liyane
  • The operating temperature of the valve

    Suhu operasi katup

    Suhu operasi katup ditemtokake dening bahan katup.Suhu bahan sing umum digunakake kanggo katup kaya ing ngisor iki: Suhu operasi katup Katup wesi tuang abu-abu: -15~250 ℃ Katup wesi sing bisa ditekuk: -15~250 ℃ Katup wesi ulet: -30~350 ℃ High nic...
    Waca liyane
  • Diaphragm Valve

    Katup Diafragma

    Katup diafragma minangka tutup tutup sing nggunakake diafragma minangka bagean bukaan lan tutup kanggo nutup saluran aliran, ngilangi cairan, lan misahake rongga njero awak klep saka rongga njero tutup tutup.Diaphragm biasane digawe saka karet, plastik lan elastis liyane, corr ...
    Waca liyane
  • Installation of common valves

    Pemasangan katup umum

    Pemasangan katup gapura Gate valve, uga dikenal minangka gate valve, yaiku panggunaan gerbang kanggo ngontrol bukaan lan nutup tutup, kanthi ngganti bagean salib kanggo nyetel aliran pipa lan mbukak lan nutup pipa.Katup gerbang utamane digunakake kanggo pipa pipa mbukak utawa lengkap ...
    Waca liyane
  • Valve selection instructions

    Pandhuan pilihan katup

    1. Pamilihan katup gerbang Umumé, katup gerbang kudu luwih disenengi.Gate klep ora mung cocok kanggo uap, lenga lan media liyane, nanging uga kanggo medium ngemot padhet granular lan viskositas gedhe, lan cocok kanggo ventilasi lan klep sistem vakum kurang.Kanggo media ...
    Waca liyane
  • Wide range of uses of butterfly valves

    Macem-macem panggunaan katup kupu-kupu

    Katup kupu minangka jinis katup, sing dipasang ing pipa kanggo ngontrol aliran medium ing pipa.Katup kupu-kupu ditondoi kanthi struktur sing prasaja lan bobot entheng.Komponen kasebut kalebu piranti transmisi, awak katup, piring katup, ste...
    Waca liyane
  • The characteristics and working principle of butterfly check valve

    Karakteristik lan prinsip kerja katup kupu kupu

    Katup pamriksa kupu uga diarani katup pamriksa kupu.HH77X kupu katup mriksa minangka tutup otomatis sing dianggo miturut negara aliran saka medium ing pipo.Bisa èfèktif nyegah medium pipo saka mili bali lan nyegah Pumps lan ...
    Waca liyane
  • What is the difference between butterfly valve handle drive and worm gear drive? How should I choose?

    Apa bedane antarane drive gagang katup kupu lan drive gear cacing?Carane aku kudu milih?

    Katup kupu-kupu gagang lan katup kupu-kupu cacing minangka katup sing mbutuhake operasi manual.Biasane diarani klep kupu manual, nanging isih ana bedane ing panggunaan loro kasebut.1. Nangani katup kupu Batang gagang langsung nyopir piring katup ...
    Waca liyane
  • About the use of check valves

    Babagan panggunaan katup mriksa

    Panggunaan katup mriksa 1. Swing mriksa tutup: Cakram saka swing mriksa tutup iku disc-shaped, lan muter sak batang saka wacana kursi tutup.Amarga bagean njero katup wis streamlined, rasio resistance aliran mundhak.Katup mriksa gulung cilik, cocog kanggo flo ...
    Waca liyane
  • Classification of valves

    Klasifikasi katup

    Ing sistem pipa fluida, katup minangka unsur kontrol, fungsi utamane yaiku kanggo ngisolasi peralatan lan sistem pipa, ngatur aliran, nyegah backflow, ngatur lan tekanan discharge.Katup bisa digunakake kanggo ngontrol aliran udara, banyu, uap, macem-macem media korosif, lendhut, lenga, logam cair lan rad ...
    Waca liyane