Kabar Perusahaan

  • Talk about “running and leaking” of valves

    Dhiskusi babagan "mlaku lan bocor" katup

    Siji, bocor katup, langkah-langkah pencegahan bocor uap.1. Kabeh klep kudu tundhuk test hydraulic saka gelar beda sawise ngetik pabrik.2. Sampeyan perlu kanggo mbongkar lan ndandani tutup kudu lemah.3. Sajrone overrepair, priksa manawa coiling ditambahake ...
    Waca liyane
  • Butterfly check valve

    Katup mriksa kupu

    Katup mriksa kupu nuduhake katup sing mbukak lan nutup disk kanthi otomatis gumantung saka aliran medium kasebut, lan digunakake kanggo nyegah medium kasebut mili bali.Iki uga disebut katup mriksa, katup siji arah, katup aliran mundur, lan katup tekanan bali.Katup mriksa yaiku k...
    Waca liyane
  • Important protective measures when installing valves

    Langkah-langkah protèktif penting nalika nginstal katup

    Nalika nginstal katup, kanggo nyegah logam, wedhi lan barang manca liyane saka ngetik tutup lan ngrusak lumahing sealing, Filter lan tutup flushing kudu diinstal;Supaya udara sing dikompres tetep resik, pemisah banyu lenga utawa saringan udara kudu dipasang ing ngarep ...
    Waca liyane
  • Valves product: Production and inspection process

    Produk katup: Produksi lan proses inspeksi

    1. Bahan mentah saka macem-macem spesifikasi sing dituku dening perusahaan.2. Nindakake tes materi ing bahan mentah kanthi analisa spektral, lan nyetak laporan tes materi kanggo serep.3, Kanthi mesin blanking kanggo nglereni bahan mentah.4. Inspektur mriksa diameteripun nglereni lan dawa mater mentahan ...
    Waca liyane
  • AQUATECH AMSTERDAM Water Treatment Exhibition

    AQUATECH AMSTERDAM Water Treatment Pameran

    Ing 2019, Dongsheng Valve melu ing Pameran Perawatan Air Internasional AQUATECH AMSTERDAM ing Walanda, nomer stan yaiku 12.716A, sing suwene 3 dina, wiwit tanggal 5 November 2019 nganti 8 November 2019. Minangka pameran veteran pameran kasebut, kita...
    Waca liyane
  • Enterprises Management Upgrade Project

    Proyek Peningkatan Manajemen Perusahaan

    Ing wulan Agustus 2020, Laizhou City ngluncurake proyek upgrade manajemen perusahaan, lan milih 20 perusahaan minangka model.Proyèk kasebut njupuk 36 konten utama sistem operasi perusahaan minangka inti, lan nindakake tata kelola struktural ing limang bagean utama ...
    Waca liyane