Banner-1

Pitakonan

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

Apa rega sampeyan?

Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaftar rega dianyari sawise sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih.

Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Laizhou Dongsheng Valve bisa ndhukung pesenan 1 pc, welcome sampeyan mriksa kualitas kita.Nanging sampeyan ngerti, ana rega sing beda kanggo jumlah sing beda.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu CE;ISO;3.1 Sertifikat Material;Sertifikat Mutu;Certificate of Origin, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.
Kanggo produksi akeh, wektu timbal yaiku 15-30 dina gumantung saka produk lan jumlah sing beda.
Wektu timbal dadi efektif nalika kita wis nampa simpenan sampeyan.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank kita dening T / T, Western Union, L / C, CAD, etc.
30% simpenan ing advance, 70% pembayaran imbangan sawise rampung produksi sadurunge pangiriman.

Apa garansi produk?

Garansi 1 taun.Komitmen kita kanggo kepuasan sampeyan karo produk kita.Iku budaya perusahaan kita kanggo ngatasi kabeh masalah pelanggan.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor berkualitas tinggi - kasus kayu lapis sing kuwat.
Spesifikasi cilik dikempalken ing tas plastik dhisik, banjur dilebokake ing karton, banjur ing kasus kayu.
Kita nampa packing khusus, nanging bakal ana biaya tambahan.

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman gumantung saka cara transportasi sing sampeyan pilih.Express lan udhara biasane cara paling cepet nanging uga paling larang.Ing segara minangka solusi sing paling apik kanggo barang-barang sing akeh.Persis tarif barang sing bisa ditawakake yen ngerti rincian jumlah, bobot lan cara.Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?