produk

produk unggulan

  • Cast Iron Double Disc Swing Check Valve

    Cast Iron Double Disc Swing Priksa Valve

    Product Video Product Description Fungsi katup mriksa piring dual mung ngidini medium kanggo mili ing siji arah lan nyegah aliran ing siji arah.Biasane katup iki bisa digunakake kanthi otomatis.Ing tumindak tekanan cairan sing mili ing siji arah, tutup tutup mbukak;nalika adi mili ing arah ngelawan, tekanan adi lan swasana ati saka tutup tutup tumindak ing jog tutup, saéngga ngethok aliran.Fitur Struktural Wafer...

  • Cast Iron Single Disc Swing Check Valve

    Cast Iron Single Disc Swing Priksa Valve

    Product Video Product Description Single disc mriksa katup uga disebut siji plate mriksa katup, iku tutup sing bisa kanthi otomatis nyegah adi aliran bali.Cakram tutup katup dibukak miturut tekanan cairan, lan cairan kasebut mili saka sisih inlet menyang sisih outlet.Nalika tekanan ing sisih inlet luwih murah tinimbang ing sisih stopkontak, tutup tutup ditutup kanthi otomatis miturut tumindak prabédan tekanan cairan, gravitasi lan faktor liyane kanggo ...

  • Iron Flanged Ball Valve

    Wesi Flanged Ball Valve

    Video Produk Deskripsi Produk Spesifikasi: Katup bola besi tuang: Suhu Min: -20°C Katup bola besi tuang: Suhu Maks:+ 120°C Tekanan Maks: 16 Bar Spesifikasi: Bola tahan karat berongga lubang penuh saka DN 50 nganti DN 200 Ujung : EN 1092-2 Bahan Flange : Awak: Awak wesi tuang - Wesi tuang EN GJL-250 Sphere: Stainless Sphere - SS 304 Stem seal karo cincin PTFE lan O-ring EPDM Axis blow-out proof full bore Kanthi spasi DIN 3202 Parameter Produk NO .Materi Bagian 1 B...

  • Non-Rising Stem Diaphragm Valve

    Non-Rising Stem Diaphragm Valve

    Katup Video Product Katup Diaphragm duwe rong jinis, kabel lan aliran lengkap, sing nggunakake metode 'pinching' kanggo mungkasi aliran katup nggunakake diafragma fleksibel. utamané digunakake ing sistem Cairan.Perusahaan kita negesake babagan administrasi, introduksi staf sing duwe bakat, ditambah karo pambangunan bangunan tim, ngupayakake ningkatake kualitas lan tanggung jawab ...

  • Wafer Silent Check Valve

    Wafer Silent Check Valve

    Product Video Product Description Katup mriksa bisu karo awak wesi cast, nggunakake spring otomatis dibantu disc kanggo ngilangke Pethel banyu nalika nyegah mbalikke aliran ing pipa.Penutupan spring tumindak luwih cepet saka sing klep mriksa ayunan, kang bisa mbanting mati karo mbalikke aliran.Desain awak jinis wafer kompak, serbaguna, lan pas ing jero bolting ing sambungan flanged.Kanggo diameter 2″ nganti 10″, desain wafer 125# ngidini kanggo kawin karo 1 ...

  • Flanged Silent Check Valve

    Flange Silent Check Valve

    Product Video Product Description Cast Iron Flanged Silent Check Valve menehi kapasitas sealing gedhe kanggo tekanan dhuwur lan kurang.Khususe, aplikasi industri lan HVAC, banyu, pemanasan, AC lan piranti udara sing dikompresi.Katup cek bisu flanged wesi iki teka ing awak saka Cast Iron, dilapisi epoksi, kursi EPDM lan spring Stainless Steel.Komponen-komponen kasebut nggawe katup Standard utawa Foot Check sing ekonomis, aman.Katup dadi kanthi operasional Fo...

  • Threaded Ball Check Valve

    Utas Ball Priksa Valve

    Deskripsi Produk Video Product Katup mriksa bal Utas digunakake akeh ing banyu limbah, banyu reged utawa pipa banyu padhet sing digantung kanthi konsentrasi dhuwur.Temenan, bisa uga ditrapake kanggo pipa bertekanan banyu ngombe.Suhu medium yaiku 0~80 ℃.Iki dirancang kanthi mundhut beban sing sithik amarga total pass lan alangan sing ora mungkin.Iku uga katup anti banyu lan bebas pangopènan.Besi ulet, awak lan kap mesin sing dilapisi epoksi, kursi NBR/PDM lan alu sing dilapisi NBR/EPDM...

  • Flanged Ball Check Valve

    Flanged Ball Priksa Valve

    Video Produk Katup Katup Bola - Katup mriksa bal minangka jinis katup mriksa kanthi struktur aliran multi-bal, multi-saluran, multi-cone, utamane kasusun saka awak katup ngarep lan mburi, bal karet, kerucut, lsp. werni mriksa tutup nggunakake karet-ditutupi bal rolling minangka cakram tutup.Ing tumindak medium, bisa muter munggah lan mudhun ing geser integral saka awak tutup kanggo mbukak utawa nutup tutup, karo kinerja sealing apik lan nyuda gangguan Kutha iki ...

Babagan Kita

  • about

Katrangan singkat:

Laizhou Dongsheng Valve Co., Ltd. punika tanduran tutup profesional, punika koleksi riset lan pangembangan, desain, Pabrik, Advertisement saka perusahaan specialized terpadu wiwit 2002. We terus pesawat saka sistem manajemen ngelmu lan ketat, pasukan technical kuwat , peralatan Processing majeng lan kemajuan technical cukup, teknologi dhuwur lan kualitas teknisi lan buruh.Area pabrik kita 30.000 meter persegi lan duwe 148 karyawan.Sawise 20 taun fokus, kita wis berkembang dadi basis produksi tutup katup sing misuwur ing donya, lan produk kita diekspor menyang Eropa, Amerika, Afrika, Asia Tenggara, Australia lan luwih saka 70 negara lan wilayah.

  • bubar

    PAWARTA

    Dhiskusi babagan "mlaku lan bocor" katup

    Siji, bocor katup, langkah-langkah pencegahan bocor uap.1. Kabeh klep kudu tundhuk test hydraulic saka gelar beda sawise ngetik pabrik.2. Sampeyan perlu kanggo mbongkar lan ndandani tutup kudu lemah.3. Sajrone overrepair, priksa manawa coiling ditambahake ...

  • bubar

    PAWARTA

    Pambuka bahan katup kanggo desalinasi banyu laut

    Ing taun-taun pungkasan, kanthi nambah taraf urip lan pangembangan industri, konsumsi banyu seger saya tambah saben taun.Kanggo ngatasi masalah banyu, akeh proyek desalinasi skala gedhe sing lagi dibangun ing negara kasebut.Ing proses ...