Banner-1

Non-Rising Stem Diaphragm Valve

Katrangan singkat:

  • sns02
  • sns03
  • youtube

1. Tekanan kerja:

DN50-DN125: 1.0Mpa

DN150-DN200: 0.6Mpa

DN250-DN300: 0.4Mpa

2. Suhu kerja: NR: -20 ℃ ~ + 60 ℃

3. Pasuryan: EN588-1

4. Sambungan flange miturut EN1092-2, BS4504 ect.

5. Testing: DIN3230, API598

6. Sedheng: Semen, Lempung, Cinder, Pupuk Granular, Cairan Padat, Banyu Tawar, Banyu Laut, Asam Anorganik lan Cairan Alkali lsp.


dsv product2 egr

Detail Produk

Tag produk

Video produk

Deskripsi Produk

Katup Diafragmas duwe rong jinis jinis, kabel lan aliran lengkap, kang nggunakake cara 'pinching' kanggo mungkasi aliran tutup nggunakake diaphragm fleksibel. Jinis katup iki umume ora cocog kanggo cairan suhu dhuwur banget lan utamané digunakake ing sistem Cairan. .

Perusahaan kita nandheske babagan administrasi, introduksi staf sing duwe bakat, ditambah karo pambangunan bangunan tim, kanthi usaha keras kanggo nambah kualitas lan tanggung jawab anggota tim.Organisasi kita sukses entuk Sertifikasi IS9001 lan Sertifikasi CE Eropa saka DIN Non Rising Stem Gate Valve, dilapisi karet."Ngawe Nilai, Nglayani Pelanggan" mesthi tujuane.Kita ngarep-arep banget yen kabeh konsumen bakal mbangun kerjasama sing langgeng lan saling berharga karo kita. Apa sampeyan pengin njaluk rincian ekstra babagan bisnis kita, Mangga njaluk ditahan karo kita saiki.

China rega murah katup diafragma wesi, We welcome sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan, pabrik lan showroom kita ditampilake macem-macem produk sing bakal ketemu pengarepan, Kangge, iku trep kanggo ngunjungi situs web kita, Staff sales kita bakal nyoba efforts kanggo nyedhiyani sampeyan layanan paling apik.Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap, aja ragu-ragu hubungi kita liwat E-mail utawa telpon.
Kaluwihan

  • Bisa digunakake minangka katup layanan on-off lan throttling.
  • Nawakake resistensi kimia sing apik amarga macem-macem lapisan sing kasedhiya.
  • Kebocoran batang diilangi.
  • Nyedhiyakake layanan gelembung-nyenyet.
  • Ora duwe kanthong kanggo njebak barang padhet, lumpur, lan kotoran liyane.Cocog kanggo slurries lan cairan kenthel.
  • Katup iki cocog kanggo bahan kimia lan cairan radioaktif sing mbebayani.
  • Katup iki ora ngidini kontaminasi medium aliran, mula digunakake sacara ekstensif ing pangolahan panganan, farmasi, pembuatan bir, lan aplikasi liyane sing ora bisa ngidinke kontaminasi.

Aplikasi Khas

  • Aplikasi layanan banyu lan udhara sing resik utawa reged
  • Sistem banyu demineralisasi
  • Aplikasi korosif
  • Sistem Radwaste ing fasilitas nuklir
  • Layanan vakum
  • Sistem pangolahan panganan, farmasi, lan bir

Parameter produk

Product parameter2Product parameter1

NO. Part Bahan
1 awak GG25
2 Lining NR
3 Diafragma NR
4 Disk GG25
5 Bonnet GG25
6 poros baja
7 Lengan BAGIAN
8 Lengan BAGIAN
9 nangani GGG40
10 Pin baja
11 Bolt baja
DN (mm) 50 65 80 100 125 150 200 250 300
L (mm) 194 216 258 309 362 412 527 640 755
L1 (mm) 188 222 252 301 354 404 517 630 745
Φ E (mm) 165 185 198 220 250 283 335 395 445
ΦD (mm)(EN1092-2) PN10 125 145 160 180 210 240 295 350 400
PN16 355 410

Produk Show

NON-RISING STEM DIAPHRAGM VALVE
Kontak: Judy Email: info@lzds.cn Whatsapp/telpon: 0086-13864273734


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Rising Stem Diaphragm Valve(Black)

      Rising Stem Diaphragm Valve (Ireng)

      Katup Video Product Katup Diaphragm duwe rong jinis, kabel lan aliran lengkap, sing nggunakake metode 'pinching' kanggo mungkasi aliran katup nggunakake diafragma fleksibel. utamané digunakake ing sistem Cairan.Perusahaan kita tetep karo prinsip "Kualitas minangka urip perusahaan, lan reputasi minangka jiwane" kanggo China DIN Flange Cast Iron Diaphragm Valve Rising Stem GG25 Body, Kabeh produ...

    • Rising Stem Diaphragm Valve(Blue)

      Rising Stem Diaphragm Valve (Biru)

      Katup Video Product Katup Diaphragm duwe rong jinis, kabel lan aliran lengkap, sing nggunakake metode 'pinching' kanggo mungkasi aliran katup nggunakake diafragma fleksibel. utamané digunakake ing sistem Cairan.Kita bakal nggawe kabeh gaweyan lan karya hard kanggo dadi paling apik lan apik banget, lan nyepetake langkah kita kanggo ngadeg nang pangkat ndhuwur-bahan internasional lan Enterprises dhuwur-tech kanggo New Style China DN30...