Warta Industri

  • Introduction of valve materials for seawater desalination

    Pambuka bahan katup kanggo desalinasi banyu laut

    Ing taun-taun pungkasan, kanthi nambah taraf urip lan pangembangan industri, konsumsi banyu seger saya tambah saben taun.Kanggo ngatasi masalah banyu, akeh proyek desalinasi skala gedhe sing lagi dibangun ing negara kasebut.Ing proses ...
    Waca liyane
  • The operating temperature of the valve

    Suhu operasi katup

    Suhu operasi katup ditemtokake dening bahan katup.Suhu bahan sing umum digunakake kanggo katup kaya ing ngisor iki: Suhu operasi katup Katup wesi tuang abu-abu: -15~250 ℃ Katup wesi sing bisa ditekuk: -15~250 ℃ Katup wesi ulet: -30~350 ℃ High nic...
    Waca liyane
  • Installation of common valves

    Pemasangan katup umum

    Pemasangan katup gapura Gate valve, uga dikenal minangka gate valve, yaiku panggunaan gerbang kanggo ngontrol bukaan lan nutup tutup, kanthi ngganti bagean salib kanggo nyetel aliran pipa lan mbukak lan nutup pipa.Katup gerbang utamane digunakake kanggo pipa pipa mbukak utawa lengkap ...
    Waca liyane
  • Valve selection instructions

    Pandhuan pilihan katup

    1. Pamilihan katup gerbang Umumé, katup gerbang kudu luwih disenengi.Gate klep ora mung cocok kanggo uap, lenga lan media liyane, nanging uga kanggo medium ngemot padhet granular lan viskositas gedhe, lan cocok kanggo ventilasi lan klep sistem vakum kurang.Kanggo media ...
    Waca liyane
  • About the use of check valves

    Babagan panggunaan katup mriksa

    Panggunaan katup mriksa 1. Swing mriksa tutup: Cakram saka swing mriksa tutup iku disc-shaped, lan muter sak batang saka wacana kursi tutup.Amarga bagean njero katup wis streamlined, rasio resistance aliran mundhak.Katup mriksa gulung cilik, cocog kanggo flo ...
    Waca liyane
  • What conditions need to be met when stainless steel valves are sealed

    Kondisi apa sing kudu ditindakake nalika klep stainless steel disegel

    Katup digunakake minangka set lengkap peralatan pamisahan udara ing sistem kimia, lan umume permukaan sealing digawe saka stainless steel.Ing proses mecah, amarga pilihan bahan mecah sing ora bener lan cara mecah sing salah, ora mung efisiensi produksi val ...
    Waca liyane
  • Regulations and requirements for pipeline valve installation

    Peraturan lan syarat kanggo instalasi katup pipa

    1. Nalika nginstal, mbayar manungsa waé menyang arah aliran medium kudu konsisten karo arah panah milih dening awak tutup.2. Pasang tutup mriksa sadurunge condensate sawise trap lumebu ing pipo utama Recovery kanggo nyegah condensate saka bali.3. Rising stem valve...
    Waca liyane
  • What are the valves for sea water

    Apa klep kanggo banyu segara

    Pilihan jinis tutup sing cukup bisa nyuda konsumsi bahan, nyuda resistensi lokal lan konsumsi energi, nggampangake instalasi lan nyuda pangopènan.Ing artikel iki, Dongsheng Valve wis ngenalaken kanggo sampeyan kang klep digunakake kanggo banyu segara.1. Katup mateni ...
    Waca liyane
  • General requirements for the installation of seawater valves

    Syarat umum kanggo instalasi klep banyu laut

    Posisi instalasi katup kudu disusun ing tengah ing sisih pinggir area piranti, lan platform operasi utawa platform pangopènan sing perlu kudu disedhiyakake. Katup sing mbutuhake operasi, pangopènan lan panggantos sing kerep kudu dumunung ing ...
    Waca liyane
  • Valve material: what is the difference between 304, 316, 316L?

    Bahan katup: apa bedane 304, 316, 316L?

    Bahan katup: apa bedane 304, 316, 316L?"Stainless steel" "baja" lan "wesi", apa karakteristik lan hubungane?Kepiye 304, 316, 316L teka, lan apa bedane?Baja: Bahan karo wesi minangka pr...
    Waca liyane