Banner-1

Pambuka bahan katup kanggo desalinasi banyu laut

Ing taun-taun pungkasan, kanthi nambah taraf urip lan pangembangan industri, konsumsi banyu seger saya tambah saben taun.Kanggo ngatasi masalah banyu, akeh proyek desalinasi skala gedhe sing lagi dibangun ing negara kasebut.Ing proses desalinasi banyu segara, perhatian khusus kudu dibayar kanggo korosi klorida menyang peralatan.katupmasalah materi asring dumadi ing komponen aliran-liwat.Saiki, bahan utama bahan katup kanggo desalinasi banyu laut yaiku tembaga nikel-aluminium, baja tahan karat, baja tahan karat dupleks lan lapisan wesi ulet + logam.

Nikel Aluminium Bronze

Perunggu nikel-aluminium nduweni resistensi banget kanggo karat retak stres, korosi kelelahan, korosi cavitation, resistensi erosi lan fouling organisme laut.Dibandhingake karo stainless steel ing banyu segara ngemot 3% NaCI, nikel-aluminium tembaga alloy wis resistance banget kanggo karusakan cavitation.Korosi tembaga nikel aluminium ing banyu laut yaiku korosi pitting lan korosi celah.Perunggu nikel-aluminium sensitif marang kecepatan banyu segara, lan nalika kecepatan ngluwihi kecepatan kritis, tingkat karat mundhak banget.

Baja tahan karat

Ketahanan korosi saka stainless steel beda-beda gumantung karo komposisi kimia saka materi.304 stainless steel tahan kanggo pitting karat lan cracking karat ing lingkungan banyu ngemot klorida, lan ora bisa digunakake minangka komponen aliran-liwat ing banyu segara.316L minangka baja tahan karat austenitik sing ngemot molybdenum, sing duwe resistensi luwih apik kanggo korosi umum, korosi pitting lan korosi retak.

Besi ulet

Kanggo nyuda biaya proyek, awak tutup nganggo lapisan wesi ductile EPDM, lan cakram tutup nganggo lapisan anti-karat lapisan wesi ductile.

(1) Lapisan wesi ulet Halar

Halar minangka kopolimer gantian saka etilena lan chlorotrifluoroethylene, fluoropolymer semi-kristalin lan bisa diolah.Nduwe resistensi korosi sing apik kanggo umume bahan kimia organik lan organik lan pelarut organik.

(2) Lapisan wesi ulet Nylon11

Nylon11 minangka lapisan termoplastik lan adhedhasar tanduran, sing bisa nyegah pertumbuhan lan pertumbuhan jamur.Sawise 10 taun tes kecemplung banyu uyah, logam sing ndasari ora ana tandha-tandha karat.Supaya kanggo mesthekake stabilitas saka nutupi lan adhesion apik, suhu nggunakake Nylon11 ngirim ora ngluwihi 100 ℃ nalika digunakake ing nutupi piring kupu.Nalika medium sirkulasi ngandhut partikel abrasive utawa operasi ngoper Kerep, iku ora cocok kanggo nggunakake lapisan.Kajaba iku, lapisan kudu dicegah saka goresan lan dikupas nalika transportasi lan instalasi.

xdhf


Wektu kirim: Dec-17-2021