Banner-1

Kasus Pelanggan

Silent Check Valves diekspor menyang Italia wiwit taun 2005

Pelanggan kasebut minangka merek katup sing kondhang ing Italia, minangka kerjasama jangka panjang kanggo para pelanggan luwih saka sepuluh taun, terus-terusan lan terus-terusan tuku katup cek bisu lan katup mriksa liyane, ing antarane yaiku jumlah cek bisu flange. klep dhawuh punika paling.
Umpan balik pelanggan: "Kualitas katup mriksa sampeyan apik banget, utamane wektu pangiriman cocog banget karo syarat kita. Para pelanggan seneng banget. syarat katup ing tembe.Matur nuwun."

Customer Case2

Dual Plate Check Valves diekspor menyang Spanyol wiwit taun 2006

Pelanggan saka Spanyol, dealer merek lokal sing misuwur, kita ketemu ing pameran kasebut. Dheweke minangka pelanggan jangka panjang sing wis tuku katup mriksa piring dual.
Umpan balik pelanggan: "Kualitas katup mriksa piring dual sampeyan mesthi apik banget, kanthi jaminan kualitas lan wektu pangiriman sing cocog. Matur nuwun"

Customer Case4

Ball Check Valves diekspor menyang Walanda wiwit taun 2007 nganti saiki

Pelanggan kasebut minangka merek katup sing misuwur ing Walanda.Kita ketemu ing Amsterdam Fair.Dheweke wis dadi pelanggan jangka panjang luwih saka 10 taun, lan terus-terusan tuku katup mriksa bal lan katup mriksa liyane.
Ing taun-taun awal, produksi katup bal bal domestik sithik.Pabrik kita ngasilake banget awal.
Umpan balik pelanggan: "Katup mriksa bal sampeyan apik banget, jaminan kualitas apik, wektu pangiriman uga ana ing jarak sing cocog. Looking forward kanggo kerjasama lan pembangunan luwih ing mangsa ngarep."

Customer Case3

Katup Diaphragm wis diekspor menyang Afrika wiwit taun 2008 nganti saiki

Pelanggan saka Afrika lan tanggung jawab kanggo proyek pertambangan.Dheweke minangka pelanggan biasa sing wis kerja sama karo kita luwih saka sepuluh taun.Dheweke terus-terusan lan terus-terusan tuku katup diafragma.
Umpan balik pelanggan: "Katup diafragma sampeyan mesthi nduweni kualitas apik lan cocok kanggo operasi pertambangan kita. Aku seneng banget karo layanan sampeyan. Muga-muga bisa terus kerjasama sing apik ing mangsa ngarep."

Customer Case1

Butterfly Valves diekspor menyang Filipina ing Juli 2020

Klien kasebut saka Filipina lan dheweke lagi wae miwiti toko.Dheweke bakal tuku klep kupu-kupu cilik lan dilebokake ing pasar kanggo pangembangan pasar.Ing babagan rega, kita wis menehi dhukungan akeh marang para pelanggan lan dheweke matur nuwun banget marang kita.
Umpan balik pelanggan:
"Klep kupu-kupu ing kondisi apik lan kualitas apik. Matur nuwun. Aku isih ngenalake menyang pasar. Amarga ana akeh katup sing luwih murah. Nanging kualitas wicaksana. Klep sampeyan luwih apik tinimbang dheweke. Nyana pesenan gedhe ing masa depan."

Customer Case6

Katup gerbang diekspor menyang Malaysia ing Mei 2017

Pelanggan kasebut minangka distributor lokal saka Malaysia, lan ana rong perusahaan sing beroperasi.Ing 2017, dheweke nindakake proyek teknik katup gerbang.Pelanggan nggoleki Laizhou Dongsheng Valve Co., LTD liwat situs web.Amarga jumlah gedhe lan macem-macem specifications, rembugan terus kanggo dangu, nanging pungkasanipun tekan kerjasama apik karo customer dening kabecikan saka profesionalisme lan kualitas dhuwur.
Evaluasi pelanggan:
"DSV gapura klep kualitas apik, bisnis profesional lan wektu pangiriman cocog. Layanan sawise-sales uga banget marem kanggo loro kita lan kita pelanggan. We look nerusake kanggo cooperating karo proyèk tutup gapura liyane ing mangsa."

Customer Case9