Kabar produk

  • H71W stainless steel wafer lift check valve working principle and characteristics

    H71W stainless steel wafer lift check valve prinsip kerja lan karakteristik

    Wafer baja tahan karat mriksa katup H71W / katup siji arah stainless steel / wafer angkat katup non-bali nganggo ukuran struktur cendhak lan desain cakram tunggal.Dibandhingake karo tutup swing mriksa tradisional, seri klep iki ora Bocor external, bisa diinstal ing sembarang posisi, apik sealing perf ...
    Waca liyane
  • Diaphragm Valve

    Katup Diafragma

    Katup diafragma minangka tutup tutup sing nggunakake diafragma minangka bagean bukaan lan tutup kanggo nutup saluran aliran, ngilangi cairan, lan misahake rongga njero awak klep saka rongga njero tutup tutup.Diaphragm biasane digawe saka karet, plastik lan elastis liyane, corr ...
    Waca liyane
  • Wide range of uses of butterfly valves

    Macem-macem panggunaan katup kupu-kupu

    Katup kupu minangka jinis katup, sing dipasang ing pipa kanggo ngontrol aliran medium ing pipa.Katup kupu-kupu ditondoi kanthi struktur sing prasaja lan bobot entheng.Komponen kasebut kalebu piranti transmisi, awak katup, piring katup, ste...
    Waca liyane
  • The characteristics and working principle of butterfly check valve

    Karakteristik lan prinsip kerja katup kupu kupu

    Katup pamriksa kupu uga diarani katup pamriksa kupu.HH77X kupu katup mriksa minangka tutup otomatis sing dianggo miturut negara aliran saka medium ing pipo.Bisa èfèktif nyegah medium pipo saka mili bali lan nyegah Pumps lan ...
    Waca liyane
  • What is the difference between butterfly valve handle drive and worm gear drive? How should I choose?

    Apa bedane antarane drive gagang katup kupu lan drive gear cacing?Carane aku kudu milih?

    Katup kupu-kupu gagang lan katup kupu-kupu cacing minangka katup sing mbutuhake operasi manual.Biasane diarani klep kupu manual, nanging isih ana bedane ing panggunaan loro kasebut.1. Nangani katup kupu Batang gagang langsung nyopir piring katup ...
    Waca liyane
  • Classification of valves

    Klasifikasi katup

    Ing sistem pipa fluida, katup minangka unsur kontrol, fungsi utamane yaiku kanggo ngisolasi peralatan lan sistem pipa, ngatur aliran, nyegah backflow, ngatur lan tekanan discharge.Katup bisa digunakake kanggo ngontrol aliran udara, banyu, uap, macem-macem media korosif, lendhut, lenga, logam cair lan rad ...
    Waca liyane
  • What is the CV value of the foot valve?

    Apa nilai CV saka katup sikil?

    Nilai CV yaiku singkatan volume Aliran Volume Sirkulasi, singkatan koefisien aliran, asale saka bidang kontrol teknik fluida kulon kanggo definisi koefisien aliran katup.Koefisien aliran nggambarake kemampuan unsur kanggo mili medium, khususe ing kasus sikil v ...
    Waca liyane
  • Precautions for installation and use of butterfly valves

    Pancegahan kanggo instalasi lan nggunakake katup kupu

    Klep kupu utamane digunakake kanggo pangaturan lan kontrol ngalih saka macem-macem jinis pipa.Padha bisa Cut mati lan throttle ing pipeline.Kajaba iku, katup kupu duwe kaluwihan ora ana nyandhang mekanik lan nol bocor.Nanging katup kupu-kupu kudu ngerti sawetara pancegahan ...
    Waca liyane
  • Selection principles and applicable occasions of butterfly valves

    Prinsip pilihan lan kesempatan sing ditrapake kanggo katup kupu-kupu

    1.Where tutup kupu ditrapake Klep kupu cocok kanggo regulasi aliran.Wiwit mundhut tekanan katup kupu-kupu ing pipa relatif gedhe, kira-kira kaping telu saka katup gerbang.Mulane, nalika milih katup kupu-kupu, pengaruh pres ...
    Waca liyane
  • The difference between rising stem gate valve and non-rising stem gate valve

    Bedane antarane rising stem gate valve lan non-rising stem gate valve

    Bentenipun ing gagang Katup gapura stem rising minangka jinis angkat, dene katup gapura stem non-rising dudu jinis angkat.Bentenipun ing mode transmisi Rising gagang tutup tutup punika handwheel sing drive nut kanggo muter ing panggonan, lan gagang tutup linearly wungu lan sudo kanggo com ...
    Waca liyane
  • What does the valve arrow on the body mean?

    Apa tegese panah klep ing awak?

    Panah sing ditandhani ing awak tutup nuduhake arah bantalan tutup sing disaranake, dudu arah aliran medium ing pipa.Katup kanthi fungsi sealing bi-directional ora bisa ditandhani nganggo panah sing nuduhake, nanging uga ditandhani karo panah, amarga panah tutup maneh ...
    Waca liyane
  • Selection of butterfly valve for water supply pipeline

    Pamilihan katup kupu-kupu kanggo pipa pasokan banyu

    1.Centerline kupu tutup lan eccentric kupu tutup Centerline kupu tutup lan eccentric kupu tutup duwe kaluwihan lan cacat dhewe,Nalika milih model, iku kudu dianggep komprehensif ing kombinasi karo kinerja biaya.Umumé, pusat ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2