Banner-1

Wesi Flanged Ball Valve

Katrangan singkat:

  • sns02
  • sns03
  • youtube

1. Tekanan kerja: 1.0Mpa/1.6Mpa

2. Suhu kerja: -20 ℃ ~ + 120 ℃

3. Adhep-adhepan miturut

1"-4": DIN3202 F4

5"-8": DIN3202 F5

4. Flange miturut EN1092-2, lsp.

5. Testing: DIN3230, API598

6. Sedheng: Banyu, Lenga, Gas lsp.


dsv product2 egr

Detail Produk

Tag produk

Video produk

Deskripsi Produk

Spesifikasi:

  • Katup werni wesi: Suhu Min: -20°C
  • Katup werni wesi: Suhu Maks: + 120°C
  • Max Tekanan: 16 Bar
  • Spesifikasi: Full bore
  • Werni stainless kothong saka DN 50 nganti DN 200
  • Pungkasan: EN 1092-2 Flange

Bahan :

  • Awak: Awak wesi Cast - wesi Cast EN GJL-250
  • Sfera: Sfera Tahan Karat – SS 304
  • Stem seal karo PTFE ring lan O-ring EPDM
  • Axis blow-out bukti full bore Kanthi spasi DIN 3202

Parameter produk

Product parameter1 Product parameter2

NO. Part Bahan
1 awak GG25/GGG40
2 bal baja tahan karat
3 Kursi PTFE
4 Tukang cuci PTFE
5 Packing seal PTFE
6 Packing kelenjar GGG40
7 Papan panggonan baja
8 Ring klem 65Mn
9 nangani baja
10 poros baja tahan karat
11 Bolt baja
12 Nut baja
13 Bolt baja
DN (mm) 1" 2" 2 1/2" 3″ 4″ 5″ 6″ 8"
L (mm) 125 150 170 180 190 325 350 400
ΦB (mm) 115 165 162 200 220 250 285 340
ΦD (mm) 25 50 65 80 100 125 150 200
ΦC (mm) 85 125 145 160 180 210 240 295
n-Φd (mm) PN10 4-14 4-19 4-19 8-19 8-19 8-19 8-23 8-23
PN16 4-14 4-19 4-19 8-19 8-19 8-19 8-23 12-23

nuduhake produk

2 PCS CAST IRON FLANGED BALL VALVE
Kontak: Judy Email: info@lzds.cn Whatsapp/telpon: 0086-13864273734


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • 1pc Threaded Ball Valve

      1 pc Utas Ball Valve

      Product Video Product Description Katup Ball Stainless Steel punika non-maintainable siji Piece, suda bolongan bolongan tutup;nyedhiyakake fungsi sing dipercaya kanggo aplikasi kimia umum lan industri.Katup werni wanita / wanita sing ekonomis, kompak lan dipercaya kanthi awak tutup Stainless Steel CF8 / CF8M lan kursi PTFE.Digunakake kanggo 'mati' aliran medium ing macem-macem tugas Cairan lan gas kalebu saluran lan jotosan, ngukur isolasi lan titik tes.Fitur blow-out ...

    • 3pcs Thread Ball Valve

      3 pcs Thread Ball Valve

      Product Video Product Description Aplikasi: Minangka desain prasaja lan fungsi dipercaya, katup werni bisa digunakake ing industri pangan, kimia, petrokimia lan pharmaceutical, ing limbah lan banyu, etc. Sedheng bisa mili ing loro arah liwat klep werni.Katrangan teknis: T max = 200 C PN: 63 digawe saka baja tahan karat 3-pc desain coran investasi full bore - kanggo nyilikake kerugian meksa kursi soft-sealing bola ngambang Tujuan utama kita tansah ...

    • 2pcs Thread Ball Valve

      2 pcs Thread Ball Valve

      Video Produk Deskripsi Produk Aplikasi: Katup bal benang stainless steel 2 dirancang kanggo digunakake minangka katup mati kanggo cairan, gas, lan bahan sing ora korosif lan ora korosif.Sedheng bisa mili ing loro arah liwat katup bal.Desain prasaja lan fungsi sing dipercaya, katup bal bisa digunakake ing industri panganan, kimia, petrokimia lan farmasi, ing limbah lan tanduran perawatan banyu, dsb. Katrangan teknis: digawe saka stainless steel 1-pc, 2 ...

    • 2pcs Flanged Ball Valve

      2 pcs Flanged Ball Valve

      Product Video Product Description Aplikasi: Minangka desain prasaja lan fungsi dipercaya, katup werni bisa digunakake ing industri pangan, kimia, petrokimia lan pharmaceutical, ing limbah lan banyu, etc. Sedheng bisa mili ing loro arah liwat klep werni.Katrangan teknis: digawe saka stainless steel 1-pc, 2-pc utawa 3-pc desain casting investasi full bore - kanggo nyilikake meksa losses alus-sealing kursi bola ngambang T max = 200 C PN: 16,40, 63 Sing duwe s ...

    • 1pc Flanged Ball Valve

      1 pc Flanged Ball Valve

      Deskripsi Produk Aplikasi: Katup bal stainless saka 1 potongan dirancang kanggo digunakake minangka katup mati kanggo cairan, gas lan bahan sing ora korosif lan ora korosif.Sedheng bisa mili ing loro arah liwat katup bal.Thanks kanggo desain sing prasaja lan fungsi sing dipercaya, katup bal sing digawe saka siji potong bisa digunakake ing industri pangan, kimia, petrokimia lan farmasi, ing limbah lan pabrik perawatan banyu, lan liya-liyane. Katrangan teknis: T max = 200 C PN: 10, 1...