Banner-1

Flange Silent Check Valve

Katrangan singkat:

  • sns02
  • sns03
  • youtube

1. Tekanan kerja: 1.0/1.6Mpa

2. Suhu kerja:

NBR: 0 ℃ ~ + 80 ℃

EPDM: -10 ℃ ~ + 120 ℃

3. Flange miturut EN1092-2, PN10 / 16

4. Testing: DIN3230, API598

5. Sedheng: Banyu seger, banyu segara, kabeh jinis lenga, lsp.


dsv product2 egr

Detail Produk

Tag produk

Video produk

Deskripsi Produk

Cast Iron Flanged Silent Check Valve nyedhiyakake kapasitas sealing sing apik kanggo tekanan dhuwur lan kurang.Khususe, aplikasi industri lan HVAC, banyu, pemanasan, AC lan piranti udara sing dikompres.
Katup cek bisu flanged wesi cast iki ana ing awak saka Cast Iron, dilapisi epoksi, kursi EPDM lan spring Stainless Steel.Komponen-komponen kasebut nggawe katup Standard utawa Foot Check sing ekonomis, aman.
Katup kasebut dadi Katup Kaki sing operasional kanthi lengkap nalika dilengkapi kranjang.
Salah siji vertikal (mung munggah) utawa horisontal diinstal.

Fitur utama

  • Kasedhiya minangka standar utawa klep Priksa Kaki, ukuran: 2″ nganti 14″.
  • Kisaran suhu: -10°C nganti 120°C.
  • Rating tekanan: PN10/PN16/PN25
  • Tekanan retak rendah.

Kanggo rincian lengkap, unduh lembar data sing dilampirake.

  • Badan Cast Iron
  • Kursi EPDM
  • Flange PN16
  • Standard utawa Foot Valve
  • Ukuran 2″ nganti 14″

Peralatan sing sampurna lan manajemen sing apik ing kabeh tahapan produksi, ngidini kita njamin kepuasan pelanggan kanggo Cast Iron Flange Silent Check Valve.We look nerusake kanggo nyedhiyani sampeyan karo produk kita kanggo dangu, lan sampeyan bakal nemokake tawaran kita cukup lan solusi apik banget!

Kita duwe pelanggan saka luwih saka 70 negara lan reputasi kita wis diakoni dening para pelanggan sing dihormati.Peningkatan sing ora ana pungkasan lan ngupayakake kekurangan 0% minangka rong kabijakan kualitas utama.Yen sampeyan duwe pitakon katup, aja ragu-ragu hubungi kita.

Parameter produk

Product parameter2Product parameter1

NO. Part Bahan
1 Panuntun GGG40
2 awak GG25/GGG40
3 Lengan PTFE
4 Spring baja tahan karat
5 Dering segel NBR/EPDM
6 Disk GGG40/Kuningan
DN (mm) 50 65 80 100 125 150 200 250 300
L (mm) 100 120 140 170 200 230 301 370 410
ΦE (mm) 50 65 80 101 127 145 194 245 300
ΦC (mm) 165 185 200 220 250 285 340 405 460
ΦD (mm) PN10 125 145 160 180 210 240 295 350 400
PN16 125 145 160 180 210 240 295 355 410

nuduhake produk

FLANGED SILENT CHECK VALVE
Kontak: Judy Email: info@lzds.cn Whatsapp/telpon: 0086-13864273734


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Flanged Ball Check Valve

      Flanged Ball Priksa Valve

      Video Produk Katup Katup Bola - Katup mriksa bal minangka jinis katup mriksa kanthi struktur aliran multi-bal, multi-saluran, multi-cone, utamane dumadi saka awak katup ngarep lan mburi, bal karet, kerucut, lsp. werni mriksa tutup nggunakake karet-ditutupi bal rolling minangka cakram tutup.Ing tumindak medium, bisa muter munggah lan mudhun ing geser integral saka awak tutup kanggo mbukak utawa nutup tutup, karo kinerja sealing apik lan nyuda gangguan Kutha iki ...

    • BS5153 Swing Check Valve

      BS5153 Swing Priksa Valve

      Video Produk Parameter produk NO.Bahan Bagian 1 Badan GG20/GG25/GGG40/GGG50 2 Bonnet GG20/GG25/GGG40/GGG50 3 Cakram GG20/GG25/GGG40/GGG50 dengan Kuningan/Perunggu/Stainless steel 4 Kursi Kuningan/Perunggu/Pintainless steel 5 SS 65 80 100 125 150 200 250 300 L 203 216 241 292 330 356 495 622 698 D PN10 165 185 200 220 250 285 340 395 445 PN16 405 460 D1 PN10 125 145 160 180 210 240 295 350 400 PN16 355 410 D2 PN10 102 122 138 158 188 212 268 320 370 PN...

    • Big Size Wafer Type Lift Check Valve

      Ukuran Big Wafer Type Lift Check Valve

      Product Video Product Description Priksa klep ngidini aliran ing siji arah lan kanthi otomatis nyegah aliran ing arah ngelawan.Katup iki utamané digunakake ing sistem adi ngemot medium oksidatif kuwat, kaya sistem sumber banyu, sistem sumber panas lan sistem asam etc. Iku tansah digunakake minangka aksesoris boiler.Wis profil kepileh lan struktur prasaja.Piranti spring sawijining fungsi kanggo nyepetake gerakan nutup disk supaya bisa ngilangi palu banyu.Katup iki banget ...

    • Wafer Silent Check Valve

      Wafer Silent Check Valve

      Product Video Product Description Katup mriksa bisu karo awak wesi cast, nggunakake spring otomatis dibantu disc kanggo ngilangke Pethel banyu nalika nyegah mbalikke aliran ing pipa.Penutupan spring tumindak luwih cepet saka sing klep mriksa ayunan, kang bisa mbanting mati karo mbalikke aliran.Desain awak jinis wafer kompak, serbaguna, lan pas ing jero bolting ing sambungan flanged.Kanggo diameter 2″ nganti 10″, desain wafer 125# ngidini kanggo kawin karo 1 ...

    • Stainless Steel Single Disc Swing Check Valve

      Stainless Steel Single Disc Swing Priksa Valve

      Katup Katup Katup Video Produk minangka katup mati otomatis sing umum digunakake kanggo nyegah aliran bali utawa saluran ing sistem pipa.Asring ditrapake ing sisih discharge saka pumps, mriksa klep nyegah sistem saka draining yen pump mandheg lan nglindhungi saka bali bali, kang bisa cilaka pump utawa peralatan liyane.Wafer Type Single Disc Swing Check Valves dirancang kanggo instalasi ing sistem pipa flanged, antarane rong flanges.Katup bisa dipasang ing verti ...

    • Cast Iron Double Disc Swing Check Valve

      Cast Iron Double Disc Swing Priksa Valve

      Product Video Product Description Fungsi saka pindho piring mriksa katup mung ngidini medium kanggo mili ing siji arah lan nyegah aliran ing siji arah.Biasane katup iki bisa digunakake kanthi otomatis.Ing tumindak tekanan cairan sing mili ing siji arah, tutup tutup mbukak;nalika adi mili ing arah ngelawan, tekanan adi lan swasana ati saka tutup tutup tumindak ing jog tutup, saéngga ngethok aliran.Fitur Struktural Wafer...