Banner-1

Flanged Ball Priksa Valve

Katrangan singkat:

  • sns02
  • sns03
  • youtube

1. Tekanan kerja: 1.0/1.6Mpa

2. Suhu kerja:

NBR: 0 ℃ ~ + 80 ℃

EPDM: -10 ℃ ~ + 120 ℃

3. Pasuryan miturut DIN3202 F6, ANSI 125/150

4. Flange miturut EN1092-2, PN16 / 25.ANSI 125/150 etc.

5. Testing: DIN3230, API598

6. Sedheng: Banyu seger, banyu segara, panganan, kabeh jinis lenga, asam, cairan alkali dll.


dsv product2 egr

Detail Produk

Tag produk

Video produk

Deskripsi Produk

Ball Check Valve - Katup mriksa bal minangka jinis katup mriksa kanthi struktur aliran multi-bal, multi-saluran, multi-cone, utamane dumadi saka awak tutup ngarep lan mburi, bal karet, kerucut, lsp.
Katup mriksa bal nggunakake bal gulung sing ditutupi karet minangka cakram katup.Ing tumindak medium, bisa muter munggah lan mudhun ing geser integral saka awak tutup kanggo mbukak utawa nutup tutup, karo kinerja sealing apik lan nyuda gangguan Kutha iki ditutup lan ora ana palu banyu.

kitaFlanged Ball Priksa Valveawak nganggo saluran aliran banyu sing lengkap, kanthi aliran gedhe lan resistensi sing sithik, nyedhiyakake kapasitas sealing sing luar biasa kanggo tekanan sing sithik.Bisa digunakake ing banyu adhem, jaringan pipa limbah industri lan domestik, lan luwih cocok kanggo pompa limbah submersible.Bisa dipasang ing stopkontak pompa banyu kanggo nyegah aliran bali lan palu banyu ngrusak pompa.

Awak wesi Cast/Ulur lan tutup, awak dilapisi epoksi, jog NBR/EPDM lan bal aluminium dilapisi NBR/EPDM (8″ nganti 16″ NBR/EPDM ditutupi bal wesi cor).
Salah siji vertikal (mung munggah) utawa horisontal diinstal.

Fitur utama:

  • Kasedhiya ing ukuran: 1 1/2″ nganti 16″.
  • Kisaran suhu: 0°C nganti 80°C utawa -10°C nganti 120°C.
  • Rating tekanan: PN16/10 rating (1 1/2″ nganti 8″) lan PN10 (10″ nganti 16″).
  • Gampang maintainable.
  • Tekanan retak rendah.

Kanggo rincian lengkap, unduh lembar data sing dilampirake.

  • Ball Priksa Valve
  • Badan Besi Cast/Ulur
  • NBR/EPDM kursi
  • Flanged PN16, PN10
  • Ukuran 1 1/2" - 16"

Parameter produk

Product parameter2Product parameter1

NO. PART MATERI
1 awak GG25/GGG40
2 bal Logam + NBR/EPDM
3 Cap GG25/GGG40
4 Bolt Baja tahan karat
5 Gasket NBR/EPDM
DN (mm) 40 50 65 80 100 125 150 200 250 300 350 400
L (mm) 180 200 240 260 300 350 400 500 600 700 800 900
H (mm) 98 106 129 146 194 207 240 322 388 458 610 705
ΦD (mm) PN10 Φ110 Φ125 Φ145 Φ160 Φ180 Φ210 Φ240 Φ295 Φ350 Φ400 Φ460 Φ515
PN16 Φ110 Φ125 Φ145 Φ160 Φ180 Φ210 Φ240 Φ295 Φ355 Φ410 Φ470 Φ525

nuduhake produk

FLANGED BALL CHECK VALVE
Kontak: Judy Email: info@lzds.cn Whatsapp/telpon: 0086-13864273734


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Cast Iron Single Disc Swing Check Valve

      Cast Iron Single Disc Swing Priksa Valve

      Product Video Product Description Single disc mriksa tutup uga disebut siji plate mriksa katup, iku tutup sing bisa kanthi otomatis nyegah adi bali bali.Cakram tutup katup dibukak miturut tekanan cairan, lan cairan kasebut mili saka sisih inlet menyang sisih outlet.Nalika tekanan ing sisih inlet luwih murah tinimbang ing sisih stopkontak, tutup tutup ditutup kanthi otomatis miturut tumindak prabédan tekanan cairan, gravitasi lan faktor liyane kanggo ...

    • Wafer Silent Check Valve

      Wafer Silent Check Valve

      Product Video Product Description Katup mriksa bisu karo awak wesi cast, nggunakake spring otomatis dibantu disc kanggo ngilangke Pethel banyu nalika nyegah mbalikke aliran ing pipa.Penutupan spring tumindak luwih cepet saka sing klep mriksa ayunan, kang bisa mbanting mati karo mbalikke aliran.Desain awak jinis wafer kompak, serbaguna, lan pas ing jero bolting ing sambungan flanged.Kanggo diameter 2″ nganti 10″, desain wafer 125# ngidini kanggo kawin karo 1 ...

    • Stainless Steel Single Disc Swing Check Valve

      Stainless Steel Single Disc Swing Priksa Valve

      Katup Katup Katup Video Produk minangka katup mati otomatis sing umum digunakake kanggo nyegah aliran bali utawa saluran ing sistem pipa.Asring ditrapake ing sisih discharge saka pumps, mriksa klep nyegah sistem saka draining yen pump mandheg lan nglindhungi saka bali bali, kang bisa cilaka pump utawa peralatan liyane.Wafer Type Single Disc Swing Check Valves dirancang kanggo instalasi ing sistem pipa flanged, antarane rong flanges.Katup bisa dipasang ing verti ...

    • Cast Iron Double Disc Swing Check Valve

      Cast Iron Double Disc Swing Priksa Valve

      Product Video Product Description Fungsi saka pindho piring mriksa katup mung ngidini medium kanggo mili ing siji arah lan nyegah aliran ing siji arah.Biasane katup iki bisa digunakake kanthi otomatis.Ing tumindak tekanan cairan sing mili ing siji arah, tutup tutup mbukak;nalika adi mili ing arah ngelawan, tekanan adi lan swasana ati saka tutup tutup tumindak ing jog tutup, saéngga ngethok aliran.Fitur Struktural Wafer...

    • Thin Single Disc Swing Check Valve

      Tipis Single Disc Swing Priksa Valve

      Product Video Product Description Karbon Steel Thin Type Check Valve karo ekonomis, spring ngirit papan, nerangake karo awak Carbon Steel lan NBR O-ring segel, umum digunakake kanggo banyu, dadi panas, air conditioning lan piranti online teken.Fitur utama: Kasedhiya ing ukuran: 1 1/2″ nganti 24″.Kisaran suhu: 0°C nganti 135°C.Rating tekanan: 16 Bar.mundhut sirah kurang.Desain ngirit ruang.Kanggo rincian lengkap, download lembar data teknis.Swing Check Valve Badan Wafer Baja Karbon...

    • Foot Valve

      Katup Kaki

      Product Video Product Description Cast Iron Flanged Silent Check Valve menehi kapasitas sealing gedhe kanggo tekanan dhuwur lan kurang.Khususe, aplikasi industri lan HVAC, banyu, pemanasan, AC lan piranti udara sing dikompres.Katup cek bisu flanged wesi cast iki ana ing awak saka Cast Iron, dilapisi epoksi, kursi EPDM lan spring Stainless Steel.Komponen-komponen kasebut nggawe katup Standard utawa Foot Check sing ekonomis, aman.Katup dadi kanthi operasional Fo...