Banner-1

Cast Iron Single Disc Swing Priksa Valve

Katrangan singkat:

  • sns02
  • sns03
  • youtube

1. Tekanan kerja: 1.0Mpa/1.6Mpa/2.5Mpa

2. Suhu kerja:
NBR: 0 ℃ ~ + 80 ℃
EPDM: -10 ℃ ~ + 120 ℃
VITON: -20 ℃ ~ + 180 ℃

3. Adhep-adhepan miturut ANSI 125/150

4. Flange miturut EN1092-2, ANSI 125/150 etc.

5. Testing: DIN3230, API598

6. Sedheng: Banyu seger, banyu segara, panganan, kabeh jinis lenga, asam, cairan alkali dll.


dsv product2 egr

Detail Produk

Tag produk

Video produk

Deskripsi Produk

Katup mriksa cakram tunggal uga diarani katup mriksa piring tunggal, yaiku katup sing bisa nyegah aliran bali cairan kanthi otomatis.Cakram tutup katup dibukak miturut tekanan cairan, lan cairan kasebut mili saka sisih inlet menyang sisih outlet.Nalika meksa ing sisih welingan luwih murah tinimbang ing sisih stopkontak, tutup tutup otomatis ditutup ing tumindak prabédan meksa adi, gravitasi dhewe lan faktor liyane kanggo nyegah adi saka mili bali.Bisa diinstal kanthi horisontal utawa vertikal.Kanggo instalasi vertikal, mbayar manungsa waé kanggo aliran banyu saka ngisor menyang ndhuwur, lan mbayar manungsa waé kanggo apa arah instalasi bener sak instalasi.

Wafer swing check valve minangka alternatif ekonomis kanggo flanged swing check valve tradisional.Katup jinis wafer entheng kasusun saka cakram baja tahan karat 304, lan ing aliran mbalikke bakal duwe shutoff positif amarga kursi sing tahan banting.

  • Kurang sirah mundhut
  • Rating tekanan - 16 Bar
  • Kasedhiya ing ukuran 50mm - 400mm

Kita bakal njunjung "kualitas banget, layanan marem", lan usaha kanggo dadi partner bisnis becik.
Kanggo Pabrik langsung DUCTILE IRON / CAST IRON WAFER SINGLE DISC CHECK VALVE PN16, kita ngarep-arep bisa nggawe sawetara asosiasi sing puas karo sampeyan.Kita bakal menehi informasi babagan kemajuan lan nggawe hubungan kerjasama sing stabil karo sampeyan.

Pabrik langsung DIN utawa ANSI Single Plate Check Valve, Single Disc Check Valve, output dhuwur, kualitas apik, pangiriman pas wektune, kanggo njamin kepuasan sampeyan.
We welcome kabeh pitakonan lan komentar.Yen sampeyan kasengsem ing samubarang produk kita utawa duwe pesenan OEM, please aran gratis kanggo hubungi kita, nggarap kita bakal ngirit dhuwit lan wektu.

Parameter produk

Product parameter2Product parameter1

NO. PART MATERI
1 awak GG25 / GGG40 / SS304 / SS316
2 dering baja
3 Axle SS304/SS316
4 Spring baja tahan karat
5 Gasket PTFE
6 Disk WCB/SS304/SS316
7 Ring kursi NBR/EPDM/VITON
8 Gasket NBR
9 meneng baja
NO. Part Bahan
DN (mm) 50 65 80 100 125 150 200 250 300 350 400
L (mm) 44.5 47.6 50.8 57.2 63.5 69.9 73 79.4 85.7 108 108
ΦE (mm) 33 43 52 76 95 118 163 194 241 266 318
Φ (mm) PN10 107 127 142 162 192 218 273 328 378 438 489
PN16 107 127 142 162 192 218 273 329 384 446 498

Produk Show

CAST IRON SINGLE DISC SWING CHECK VALVE
Kontak: Judy Email: info@lzds.cn Whatsapp/telpon: 0086-13864273734


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Stainless Steel Double Disc Swing Check Valve

      Stainless Steel Double Disc Swing Priksa Valve

      Product Video Product Description Wafer stainless steel dual plate mriksa katup punika disc-shaped lan muter sak poros saka perangan kursi tutup.Amarga bagean utama katup wis streamlined, resistance aliran cilik, lan iku cocok kanggo kesempatan gedhe-diameteripun karo kacepetan aliran kurang lan owah-owahan aliran arang.Katup pemeriksa piring ganda sing irit, hemat ruang kanthi pegas lan awak Stainless Steel, lan V ...

    • Stainless Steel Single Disc Swing Check Valve

      Stainless Steel Single Disc Swing Priksa Valve

      Katup Katup Katup Video Produk minangka katup mati otomatis sing umum digunakake kanggo nyegah aliran bali utawa saluran ing sistem pipa.Asring ditrapake ing sisih discharge saka pumps, mriksa klep nyegah sistem saka draining yen pump mandheg lan nglindhungi saka bali bali, kang bisa cilaka pump utawa peralatan liyane.Wafer Type Single Disc Swing Check Valves dirancang kanggo instalasi ing sistem pipa flanged, antarane rong flanges.Katup bisa dipasang ing verti ...

    • Threaded Ball Check Valve

      Utas Ball Priksa Valve

      Deskripsi Produk Video Product Katup mriksa bal Utas digunakake akeh ing banyu limbah, banyu reged utawa pipa banyu padhet sing digantung kanthi konsentrasi dhuwur.Temenan, bisa uga ditrapake kanggo pipa bertekanan banyu ngombe.Suhu medium yaiku 0~80 ℃.Iki dirancang kanthi mundhut beban sing sithik amarga total pass lan alangan sing ora mungkin.Iku uga katup anti banyu lan bebas pangopènan.Besi ulet, awak lan kap mesin sing dilapisi epoksi, kursi NBR/PDM lan alu sing dilapisi NBR/EPDM...

    • Wafer Silent Check Valve

      Wafer Silent Check Valve

      Product Video Product Description Katup mriksa bisu karo awak wesi cast, nggunakake spring otomatis dibantu disc kanggo ngilangke Pethel banyu nalika nyegah mbalikke aliran ing pipa.Penutupan spring tumindak luwih cepet saka sing klep mriksa ayunan, kang bisa mbanting mati karo mbalikke aliran.Desain awak jinis wafer kompak, serbaguna, lan pas ing jero bolting ing sambungan flanged.Kanggo diameter 2″ nganti 10″, desain wafer 125# ngidini kanggo kawin karo 1 ...

    • DIN3202-F6 Swing Check Valve

      DIN3202-F6 Swing Priksa Valve

      Product Video Product Description Kita Ductile Iron Swing Check Valve Flanged PN16 menehi kapasitas sealing gedhe kanggo meksa kurang;nggunakake tutup mriksa iki kalebu banyu, dadi panas, air conditioning lan piranti online teken.Awak wesi ulet lan tutup logam, loro-lorone ditutupi epoksi, duwe kursi kuningan.Bisa dipasang vertikal (mung munggah) utawa horisontal Fitur utama: Ukuran kasedhiya: 2″ nganti 12″.Kisaran suhu: -10°C nganti 120°C.Rating tekanan: PN16 rating Low cra...

    • Thin Single Disc Swing Check Valve

      Tipis Single Disc Swing Priksa Valve

      Product Video Product Description Karbon Steel Thin Type Check Valve karo ekonomis, spring ngirit papan, nerangake karo awak Carbon Steel lan NBR O-ring segel, umum digunakake kanggo banyu, dadi panas, air conditioning lan piranti online teken.Fitur utama: Kasedhiya ing ukuran: 1 1/2″ nganti 24″.Kisaran suhu: 0°C nganti 135°C.Rating tekanan: 16 Bar.mundhut sirah kurang.Desain ngirit ruang.Kanggo rincian lengkap, download lembar data teknis.Swing Check Valve Badan Wafer Baja Karbon...