Banner-1

Cast Iron Double Disc Swing Priksa Valve

Katrangan singkat:

  • sns02
  • sns03
  • youtube

1. Tekanan kerja: 1.0Mpa/1.6Mpa/2.5Mpa

2. Suhu kerja:

NBR: 0 ℃ ~ + 80 ℃

EPDM: -10 ℃ ~ + 120 ℃

VITON: -20 ℃ ~ + 180 ℃

3. Pasuryan miturut DIN3202K3, ANSI 125/150

4. Flange miturut EN1092-2, ANSI 125/150 etc.

5. Testing: DIN3230, API598.

6. Sedheng: Banyu seger, banyu segara, panganan, kabeh jinis lenga, asam, cairan alkali dll.


dsv product2 egr

Detail Produk

Tag produk

Video produk

Deskripsi Produk

Fungsi saka katup mriksa piring dual mung ngidini medium kanggo mili ing siji arah lan nyegah aliran ing siji arah.Biasane katup iki bisa digunakake kanthi otomatis.Ing tumindak tekanan cairan sing mili ing siji arah, tutup tutup mbukak;nalika adi mili ing arah ngelawan, tekanan adi lan swasana ati saka tutup tutup tumindak ing jog tutup, saéngga ngethok aliran.

Fitur Struktural Wafer Butterfly Check Valve:

  • Dawane struktur cendhak, lan dawa strukture mung 1/4 nganti 1/8 saka tutup tutup flange tradisional;
  • Ukuran cilik lan bobot entheng, bobote mung 1/4 nganti 1/20 tutup tutup flange tradisional;
  • Tutup tutup nutup kanthi cepet lan tekanan palu banyu cilik;
  • Pipa horisontal lan pipa vertikal bisa digunakake, lan instalasi trep;
  • Saluran aliran ora ana alangan lan resistensi cairan cilik;
  • tumindak sensitif lan kinerja sealing apik;
  • Katup clack stroke cendhak, lan pasukan impact nutup tutup cilik;
  • Struktur sakabèhé, prasaja lan kompak, katon ayu;
  • Urip layanan dawa lan linuwih dhuwur.

Kita ora mung bakal nindakake sing paling apik kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing apik, nanging uga siap nampa saran apa wae.
Kanggo OEM Dual Plates Priksa Valve Cast Iron Body karo SS Disc, welcome pitakonan Panjenengan.Kita bakal seneng nggawe interaksi bisnis sing nyenengake karo sampeyan!

Profesional OEM Dual Plate Check Valve, OEM Check Valve, Barang kita populer banget ing tembung kasebut, kaya Amerika Selatan, Afrika, Asia lan liya-liyane.Perusahaan kanggo "nggawe produk kelas siji" minangka goal, lan usaha kanggo kurban pelanggan karo solusi kualitas dhuwur, nyediakake layanan sawise-sales kualitas dhuwur lan technical support, lan customer entuk manfaat bebarengan, nggawe karir luwih apik lan mangsa!

Parameter produk

Product parameter2Product parameter1 

NO. PART MATERI
1 awak GG25 / GGG40 / SS304 / SS316
2 Spring baja tahan karat
3 Disk SS316/SS304/WCB/C954
4 dering baja
5 Ring Kursi NBR/EPDM/VITON
6 Batang-1 SS316/SS304
7 Batang-2 SS316/SS304
8 Gasket-1 PTFE
9 Gasket-2 NBR
10 meneng baja
DN (mm) 40 50 65 80 100 125 150 200 250 300 350 400 450 500 600 700
L (mm) 43 43 46 64 64 70 76 89 114 114 127 140 152 154 178 229
D (mm) 65 65 80 94 117 145 170 224 265 312 360 410 450 500 624 720
Φ (mm) PN10 92 107 127 142 162 192 218 273 328 378 438 489 532 585 690 800
PN16 92 107 127 142 162 192 218 273 329 384 446 491 550 610 720

nuduhake produk

CAST IRON DOUBLE DISC SWING CHECK VALVE
Kontak: Judy Email: info@lzds.cn Whatsapp/telpon: 0086-13864273734


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Flanged Ball Check Valve

      Flanged Ball Priksa Valve

      Video Produk Katup Katup Bola - Katup mriksa bal minangka jinis katup mriksa kanthi struktur aliran multi-bal, multi-saluran, multi-cone, utamane dumadi saka awak katup ngarep lan mburi, bal karet, kerucut, lsp. werni mriksa tutup nggunakake karet-ditutupi bal rolling minangka cakram tutup.Ing tumindak medium, bisa muter munggah lan mudhun ing geser integral saka awak tutup kanggo mbukak utawa nutup tutup, karo kinerja sealing apik lan nyuda gangguan Kutha iki ...

    • Wafer Silent Check Valve

      Wafer Silent Check Valve

      Product Video Product Description Katup mriksa bisu karo awak wesi cast, nggunakake spring otomatis dibantu disc kanggo ngilangke Pethel banyu nalika nyegah mbalikke aliran ing pipa.Penutupan spring tumindak luwih cepet saka sing klep mriksa ayunan, kang bisa mbanting mati karo mbalikke aliran.Desain awak jinis wafer kompak, serbaguna, lan pas ing jero bolting ing sambungan flanged.Kanggo diameter 2″ nganti 10″, desain wafer 125# ngidini kanggo kawin karo 1 ...

    • Thin Single Disc Swing Check Valve

      Tipis Single Disc Swing Priksa Valve

      Product Video Product Description Karbon Steel Thin Type Check Valve karo ekonomis, spring ngirit papan, nerangake karo awak Carbon Steel lan NBR O-ring segel, umum digunakake kanggo banyu, dadi panas, air conditioning lan piranti online teken.Fitur utama: Kasedhiya ing ukuran: 1 1/2″ nganti 24″.Kisaran suhu: 0°C nganti 135°C.Rating tekanan: 16 Bar.mundhut sirah kurang.Desain ngirit ruang.Kanggo rincian lengkap, download lembar data teknis.Swing Check Valve Badan Wafer Baja Karbon...

    • Big Size Wafer Type Lift Check Valve

      Ukuran Big Wafer Type Lift Check Valve

      Product Video Product Description Priksa klep ngidini aliran ing siji arah lan kanthi otomatis nyegah aliran ing arah ngelawan.Katup iki utamané digunakake ing sistem adi ngemot medium oksidatif kuwat, kaya sistem sumber banyu, sistem sumber panas lan sistem asam etc. Iku tansah digunakake minangka aksesoris boiler.Wis profil kepileh lan struktur prasaja.Piranti spring sawijining fungsi kanggo nyepetake gerakan nutup disk supaya bisa ngilangi palu banyu.Katup iki banget ...

    • Flanged Silent Check Valve

      Flange Silent Check Valve

      Product Video Product Description Cast Iron Flanged Silent Check Valve menehi kapasitas sealing gedhe kanggo tekanan dhuwur lan kurang.Khususe, aplikasi industri lan HVAC, banyu, pemanasan, AC lan piranti udara sing dikompres.Katup cek bisu flanged wesi cast iki ana ing awak saka Cast Iron, dilapisi epoksi, kursi EPDM lan spring Stainless Steel.Komponen-komponen kasebut nggawe katup Standard utawa Foot Check sing ekonomis, aman.Katup dadi kanthi operasional Fo...

    • Foot Valve

      Katup Kaki

      Product Video Product Description Cast Iron Flanged Silent Check Valve menehi kapasitas sealing gedhe kanggo tekanan dhuwur lan kurang.Khususe, aplikasi industri lan HVAC, banyu, pemanasan, AC lan piranti udara sing dikompres.Katup cek bisu flanged wesi cast iki ana ing awak saka Cast Iron, dilapisi epoksi, kursi EPDM lan spring Stainless Steel.Komponen-komponen kasebut nggawe katup Standard utawa Foot Check sing ekonomis, aman.Katup dadi kanthi operasional Fo...