Banner-1

Utas Ball Priksa Valve

Katrangan singkat:

  • sns02
  • sns03
  • youtube

1. Tekanan kerja: 1.0/1.6Mpa

2. Suhu kerja:

NBR: 0 ℃ ~ + 80 ℃

EPDM: -10 ℃ ~ + 120 ℃

3. Jinis sambungan: BSP utawa BSPT

4. Testing: DIN3230, API598

5. Sedheng: Banyu seger, banyu segara, panganan, kabeh jinis lenga, asam, cairan alkali dll.


dsv product2 egr

Detail Produk

Tag produk

Video produk

Deskripsi Produk

Katup mriksa bal Utas digunakake digunakake ing banyu limbah, banyu kotor utawa pipa banyu padhet sing digantung kanthi konsentrasi dhuwur.Temenan, bisa uga ditrapake kanggo pipa bertekanan banyu ngombe.Suhu medium yaiku 0~80 ℃.Iki dirancang kanthi mundhut beban sing sithik amarga total pass lan alangan sing ora mungkin.Iku uga katup anti banyu lan bebas pangopènan.

Wesi ulet, awak lan bonet sing dilapisi epoksi, kursi NBR / EPDM lan bal aluminium sing dilapisi NBR / EPDM.
Salah siji vertikal (mung munggah) utawa horisontal diinstal.

Fitur utama:

  • Kasedhiya ing ukuran: 1″ nganti 3″.
  • Kisaran suhu: 0°C nganti 80°C utawa -10°C nganti 120°C.
  • Rating tekanan: PN10
  • Gampang kanggo njaga lan nginstal.
  • Tekanan retak rendah.

Kanggo rincian lengkap, unduh lembar data sing dilampirake.

  • Ball Check Valve karo awak wesi ulet
  • NBR/EPDM kursi
  • BSP Utas

Parameter produk

Product parameter2Product parameter1

NO. Part Bahan
1 awak GG25/GGG40
2 Gasket NBR/EPDM
3 Cap GG25/GGG40
4 bal NBR/EPDM
5 Bolt baja tahan karat
6 Nut baja tahan karat
DN (mm) 25 32 40 50 65 80
L (mm) 125 132 145 174 200 243
H (mm) 75 75 85 126 113 165

Produk Show

THREAD BALL CHECK VALVE
Kontak: Judy Email: info@lzds.cn Whatsapp/telpon: 0086-13864273734


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Wafer Silent Check Valve

      Wafer Silent Check Valve

      Product Video Product Description Katup mriksa bisu karo awak wesi cast, nggunakake spring otomatis dibantu disc kanggo ngilangke Pethel banyu nalika nyegah mbalikke aliran ing pipa.Penutupan spring tumindak luwih cepet saka sing klep mriksa ayunan, kang bisa mbanting mati karo mbalikke aliran.Desain awak jinis wafer kompak, serbaguna, lan pas ing jero bolting ing sambungan flanged.Kanggo diameter 2″ nganti 10″, desain wafer 125# ngidini kanggo kawin karo 1 ...

    • Cast Iron Single Disc Swing Check Valve

      Cast Iron Single Disc Swing Priksa Valve

      Product Video Product Description Single disc mriksa tutup uga disebut siji plate mriksa katup, iku tutup sing bisa kanthi otomatis nyegah adi bali bali.Cakram tutup katup dibukak miturut tekanan cairan, lan cairan kasebut mili saka sisih inlet menyang sisih outlet.Nalika tekanan ing sisih inlet luwih murah tinimbang ing sisih stopkontak, tutup tutup ditutup kanthi otomatis miturut tumindak prabédan tekanan cairan, gravitasi lan faktor liyane kanggo ...

    • Flanged Silent Check Valve

      Flange Silent Check Valve

      Product Video Product Description Cast Iron Flanged Silent Check Valve menehi kapasitas sealing gedhe kanggo tekanan dhuwur lan kurang.Khususe, aplikasi industri lan HVAC, banyu, pemanasan, AC lan piranti udara sing dikompres.Katup cek bisu flanged wesi cast iki ana ing awak saka Cast Iron, dilapisi epoksi, kursi EPDM lan spring Stainless Steel.Komponen-komponen kasebut nggawe katup Standard utawa Foot Check sing ekonomis, aman.Katup dadi kanthi operasional Fo...

    • Thin Single Disc Swing Check Valve With Spring

      Tipis Single Disc Swing Priksa Valve Kanthi Spring

      Product Video Product Description Kompak, stainless steel wafer swing check valve nyedhiyakake kapasitas sealing sing luar biasa kanggo tekanan dhuwur lan kurang.Cocog kanggo dipasang ing antarane flanges PN10/16 lan ANSI 150 kanthi ukuran 2 ″ nganti 12 ″ Digunakake kanggo tujuan khusus, industri lan HVAC.Banyu, pemanasan, AC lan piranti udara kompres minangka aplikasi.Katup uji ekonomi sing ngirit ruangan.Salah siji vertikal (mung munggah) utawa horisontal diinstal.Fitur Utama: C...

    • Thin Single Disc Swing Check Valve

      Tipis Single Disc Swing Priksa Valve

      Product Video Product Description Karbon Steel Thin Type Check Valve karo ekonomis, spring ngirit papan, nerangake karo awak Carbon Steel lan NBR O-ring segel, umum digunakake kanggo banyu, dadi panas, air conditioning lan piranti online teken.Fitur utama: Kasedhiya ing ukuran: 1 1/2″ nganti 24″.Kisaran suhu: 0°C nganti 135°C.Rating tekanan: 16 Bar.mundhut sirah kurang.Desain ngirit ruang.Kanggo rincian lengkap, download lembar data teknis.Swing Check Valve Badan Wafer Baja Karbon...

    • Cast Iron Double Disc Swing Check Valve

      Cast Iron Double Disc Swing Priksa Valve

      Product Video Product Description Fungsi saka pindho piring mriksa katup mung ngidini medium kanggo mili ing siji arah lan nyegah aliran ing siji arah.Biasane katup iki bisa digunakake kanthi otomatis.Ing tumindak tekanan cairan sing mili ing siji arah, tutup tutup mbukak;nalika adi mili ing arah ngelawan, tekanan adi lan swasana ati saka tutup tutup tumindak ing jog tutup, saéngga ngethok aliran.Fitur Struktural Wafer...